Husligheter/Hållbara listan

Hållbara listan

Välkommen till Hållbara listan på Husligheter.se, din guide till företag som sätter hållbarhet och miljötänk i centrum av sin affärsmodell. Här hittar du en sammanställning av verksamheter som arbetar aktivt för att minska både sin och sina kunders miljöpåverkan, och därmed bidrar till en hållbar framtid.

Vi har noggrant granskat och valt ut företag inom olika branscher som alla delar samma vision: att skapa värde för både människor och planeten. Från ekologiska klädmärken till miljövänliga teknikföretag, vår lista täcker en bred variation av initiativ som alla strävar efter att göra en positiv skillnad. Utforska våra rekommendationer och upptäck inspirerande företag som leder vägen inom hållbar innovation. Vi hoppas att Hållbara listan kan fungera som en värdefull resurs för dig som vill stödja verksamheter med ett starkt miljöfokus.

Jag saknar företag på listan, varför är de inte med?

Tanken med Hållbara listan är att den hela tiden skall utvecklas, därför tar vi mer än gärna emot förslag från er läsare kring företag som ni tycker är värda en plats på listan. Likaså kan företag som anser att de passar in i denna lista kontakta oss, så gör vi en utvärdering och lägger mer än gärna in er om vi anser att er affärsmodell bidrar till en hållbarare framtid. Så hör gärna av er, så hjäps vi åt att få listan att växa! Ni kan hitta kontaktuppgifter till oss här: Om Husligheter.

Kostar det pengar att vara med på listan?

Nej! Inget av företagen på listan har betalat pengar för att synas på den, och inget företag kan köpa sig in på listan.


Företag på Hållbara listan

Här nedanför hittar du en sammanställning över samtliga företag som hittills har tagit sig in på Hållbara listan, klicka på företagets logotyp för att läsa mer om företaget och deras hållbarhetsarbete.


Det hållbara företaget Hygglos logotyp.

Det hållbara företaget Matsmarts logotyp.

Det hållbara företaget Myrornas logotyp.

Det hållbara företaget Naturkompaniets logotyp.

Det hållbara företaget Sellpys logotyp.