30
Nov 2013
Xmas calender 2013 – for charity!

Nu börjar det närma sig avspark för årets julkalender här på Husligheter, och som vanligt har arbetet med den varit igång länge. Och redan när jag började planera för 2013 års upplaga kände jag att jag ville göra något annorlunda. En av julens grundtankar är trots allt att ge och då föddes idén att faktiskt låta hela julkalendern vara till förmån för välgörenhet! Alla tillfrågade företag nappade direkt på idén och det gjorde allt arbete med den tusen gånger roligare!

Husligheter for charity 2013

Så i år bidrar alla medverkande företag inte bara med en vinst som ni kan tävla om, utan med (minst) 1 000 kronor till Läkare utan gränsers arbete och det är jag jätteglad för! Till skillnad från i fjol tjänar jag och Husligheter inte en krona på kalendern, utan självklart skänker även jag 1 000 kronor till insamlingen. Tillsammans blir det minst 25 000 kronor i julklapp till en organisation som verkligen gör nytta, inte minst i det krigsdrabbade Syrien och det katastrofdrabbade Filippinerna. Läs gärna mer om deras arbete här.

Vill du också bidra med en liten slant till Husligheters välgörenhetsklapp? Klicka då här så kan du enkelt och smidigt skänka en valfri summa och på köpet kanske ge årets viktigaste julklapp. Du kan också följa hur insamlingen går dag för dag.

Jag är så glad för att den här idén gick i lås, det känns verkligen bra att kunna använda Husligheters räckvidd till något gott och inte ”bara” för att sprida inspiration! Jag hoppas ni också tycker om idén, och oavsett hur engagerade ni är i välgörenhetstanken så hoppas jag förstås att ni ska hitta mycket fint att tävla om i alla luckor. I morgon öppnar vi den första – häng på!

Translation: Every year I arrange a Xmas giveaway calendar on Husligheter. This year I’m not making a dime doing it, instead all profit goes to Doctors without borders’ work! All companies involved has donated at least 1 000 SEK to charity, and so am I personally. The calendar is unfortunately only open for Swedish residents, but you can of course donate a sum of your choice to Doctors without borders – click here to help!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...