5
Jun 2013
Trend: Cool cooking

Jag gick lite på mina egna favoriter här – både skärbrädan och glasen (fast mina är köpta på Lagerhaus) återfinns i mitt eget kök. De gröna accenterna är också en personlig favorit och passar ju klockrent i ett kök där man kanske också vill ha färska kryddor framme. Öppen förvaring däremot har jag aldrig lyckats med – allt är dolt bakom luckor hemma hos mig. Föreställer mig att det lätt blir dammigt? Eller vad säger ni som behärskar den svåra konsten med öppen förvaring?

Trend: Cool cooking – Husligheter.se

Inspirationsbild, String. | Skärbräda, 345 kr, Designtorget. | Visp Whisk, 185 kr, Normann Copenhagen. | Klappstol Oslo, 1 495 kr/st, BoConcept. | Glas Hopestar, 49 kr, Åhléns. | Skål, fat och mugg Aborigin, 149–299 kr, Filippa K/Rörstrand. | Kruka, 79 kr, Åhléns. | Vaser, 345 kr/3 st, Jonas Wagell för Designhouse Stockholm. | Stol Beaver, 1 349 kr, Bolia. | Bord IKEA PS 2012, 1 495 kr, IKEA. | Bestick Dorotea night, 799 kr/4 delar, Gense. | Grytunderlägg, 249 kr, Normann Copenhagen. | Tekanna, 619 kr, Bloomingville.

Translation: This is a kitchen in my personal style – I even own the cutting board and the glasses. To use green as an accent is a perfect idea, since you might want to have fresh herbs around anyway. The open storage is not something I’ve mastered though, have you?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...