27
Nov 2013
New colour – Regn – by Iittala

Jösses vad mycket produktnyheter det lanseras just nu, lagom till julhandeln. Det senaste plinget i min inbox står Iittala för, som inte lanserar en produkt utan en ny färg på sina befintliga glaskollektioner. Den nya färgen heter Regn och är lite åt det skymningsblå hållet. Just nu är jag dock allra mest förtjust i Iittalas produkter i klarglas (nån slags back to basics-vurm jag har just nu), så jag går inte igång på Regn omedelbart – men jag är säker på att en så klassisk och sober färg kommer att funka alldeles utmärkt i sortimentet.

New colour – Regn (Rain) – by Iittala (Husligheter.se)

Rörstrands grå variant av Swedish Grace som jag bloggade om häromdagen gillade ni ju. Vad säger ni om den här färglanseringen då?

Translation: Iittala launches a new colour on their glassware. It’s dusky blue and called Regn (Rain).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...