Kontakt / contact

Vill du komma i kontakt med mig angående idéer för bloggen, samarbetsförslag, annonsering, pressutskick eller frilansuppdrag? Maila mig på maria (at) husligheter.se så återkommer jag så snart jag kan.

If you want to contact me regarding anything from blog ideas and feedback to advertising and press releases, please send an e-mail to maria (at) husligheter.se. I will get back to you as soon as possible.

 

One Comment

 1. Alexander Kercevic
  Sep 03, 2014 @ 14:11:09

  Hej,

  Har försökt att mejla dig, men jag får felmeddelande, troligtvis beror det på vårt nätverk, så jag mejlar dig här.

  Mitt namn är Alexander Kercevic och jag jobbar som produktionsledare på kommunikationsbyrån Isobar http://www.isobar.com/se/home.
  Vi jobbar för en kund som ska lansera ett Instagram-magasin under en kampanj i höst och vi söker nu en redaktör för detta och finner dig mycket intressant.

  Redaktörens uppgifter

  Kunden kommer under hösten göra en kampanj för sina LED-lampor. Som en förlängning av tv-reklamen och print kommer vår kund att starta ett Instagram-magasin ”LJUS”. ”LJUS” är ett inspirerande magasin som handlar om hur du inreder med ljus. Du skulle under lanseringsperioden vara redaktör för ”LJUS” och i samråd med vår kunds ljustekniker, inreda totalt 20 situationer/platser med belysning under en inspelningsdag. Vi vill dock understryka att det är viktigt att du får sätta din prägel/forma stylingen till ditt utryck. Under kampanjperioden publiceras 20 inlägg, fem per vecka måndag till fredag. Lanseringsperioden innehåller också ett tävlingsmoment där en vinnare får en ”ljus-makeover” till sitt hem. Du kommer tillsammans med vår kunds ljustekniker åka hem till vinnaren och genomföra denna make-over på en plats i ett rum under några timmars inspelning.

  Sammanfattning, redaktörens uppgifter:

  Vara ansikte utåt för Instagram-magasin ”LJUS” under kampanjperioden (fyra veckor).

  Styla/inreda med ljus i samråd med kunds ljustekniker, totalt 20 situationer/ som fotograferas och filmas under en inspelningsdag. Dessa 20 situationer kommer att bli 20 poster på Instagram-magasinet 10 filmer/10 foton.

  Göra en total ljus-makeover i ett hem, på en plats, vid ett inspelningstillfälle.

  Promota magasinet i egna kanaler en gång per vecka under kampanjperioden.

  Nu undrar vi, är du intresserad av att bli vår ambassadör/redaktör?
  Kampanjen drar igång nu på måndag och kommer att pågå i 2 månader, så vi önskar att genomföra produktionen inom 2-3 veckor (om allt går vägen) och vore därför tacksamma för ett snabbt svar.
  Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.<

  Mvh
  /Alex

Leave a Reply

*