19
Feb 2012
Antikmässan våren 2012

Igår var jag förstås iväg på mitt obligatoriska besök på Antikmässan, men förutom en påse praliner till maken och senaste numret av Retro till mig själv så gick jag därifrån tomhänt för ovanlighetens skull. Mest för att det jag letade efter (golvlampor) var en klar bristvara och för att det jag föll för låg långt utanför min budget. Som fantastiska nagelljustaken ovan – i mässing! Det har jag faktiskt aldrig sett förut och den ihopbyggda staken såg helt magisk ut på stenbordet. 11 500 kronor hade jag fått punga ut för att ta med hela rasket hem, så jag nöjde mig med att fota. Och på tyska Ebay kan man faktiskt hitta ett par delar till betydligt bättre priser, så drömmen lever vidare …

Fantastisk ljusstake på ett spektakulärt bord. Foto: Maria Soxbo/Husligheter

Fantastisk ljusstake på ett spektakulärt bord. Foto: Maria Soxbo/Husligheter

Translation: I went to the antique fair yesterday, but came home emptyhanded. I wish I had brought the brass candlestick above home with me though, it was amazing! But wayyy to expensive, 11 500 SEK! However, you can find parts for a lot less at German Ebay, so the dream lives on …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...