4
Dec 2013
4 december – vinn presentkort från Urban Deli

Äta gott vill man ju inte bara göra i juletider, utan året om! I dagens lucka ligger nåt som kan förse dig med godsaker vid åtminstone ett tillfälle under 2014 också – ett presentkort på 1 000 kronor på mysiga Urban Deli i Stockholm. Du kan välja om du vill äta på någon av Urban Delis två restauranger eller shoppa loss i de ack så trevliga delibutikerna, och för att du som inte bor i Stockholm ska kunna utnyttja det när du har möjlighet så har presentkortet ett års giltighet.

Värdet är alltså 1 000 kr och för att tävla ska du svara på frågorna nedan i en kommentar innan midnatt i natt. Lycka till!

Vinn presentkort från Urban Deli – Husligheter.se

Dagens tävlingsfrågor:

  1. Var i Stockholm ligger Urban Delis två restauranger/delibutiker?
  2. Vem skulle du vilja bjuda på läckerheter från Urban Deli?

Update: Tävlingen är avslutad, vinnare blev Karin D (23.31). Du har mail!

Stort tack till Urban Deli som idag bidrar med 1 000 kronor till Husligheters insamling till förmån för Läkare utan gränser!
I år bidrar alla medverkande företag i julkalendern med en donation till Läkare utan gränser och alla intäkter från julkalendern går därför oavkortat till välgörenhet. För att få veta mer om kalendern, läs här, och om du själv vill bidra kan du skänka pengar här – stort tack för ditt bidrag!

Husligheter for charity 2013

***

Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av Urban Deli och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 1 000 kronor.

Translation: Today’s Xmas giveaway – only for Swedish readers though, sorry!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...