2
Dec 2013
2 december – vinn Tripp Trapp från Stokke

I år blev jag mamma, och i princip så fort jag plussade förra sommaren så visste jag att det förr eller senare skulle inhandlas klassiska Tripp Trapp-stolar till tvillingarna. Nu har en av er chansen att bli ägare till denna designklassiker för barn utan att behöva lätta på plånboken! I dagens lucka ligger nämligen en Tripp Trapp från Stokke i valfri färg (här kan du se vilka som finns). Värdet är 1 799 kronor och för att tävla ska du svara på frågorna nedan i en kommentar innan midnatt i natt. Lycka till!

2-stokke

Dagens tävlingsfrågor:

  1. Vilket år lanserades Tripp Trapp-stolen?
  2. Vilken färg vill du ha om du vinner?

UPDATE: Tävlingen är avslutad, vinnare blev Karolina Wijkander (21:10). Du har mail!

Stort tack till Stokke som idag bidrar med 1 000 kronor till Husligheters insamling till förmån för Läkare utan gränser!
I år bidrar alla medverkande företag i julkalendern med en donation till Läkare utan gränser och alla intäkter från julkalendern går därför oavkortat till välgörenhet. För att få veta mer om kalendern, läs här, och om du själv vill bidra kan du skänka pengar här – stort tack för ditt bidrag!

Husligheter for charity 2013

***

Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av Stokke och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 1 799 kronor.

Translation: Today’s Xmas giveaway – only for Swedish readers though, sorry!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...