1
Dec 2013
1 december – vinn Manhattan Low från Röshults!

Äntligen är det dags! Husligheter har som bekant en julkalender varje år där du kan tävla om fina vinster varje dag. I år är kalendern helt till förmån för välgörenhet, närmare bestämt Läkare utan gränser – läs mer här! Vill du själv bidra med en slant? Klicka här så kan du skicka en egen julklapp till Husligheters insamling!

I årets första lucka ligger en riktig kalasvinst! Förvaringsmöbeln Manhattan från Röshults i design av Cornelia Norgren känner ni säkert till, och i år har den fått en ”lillasyster” i form av Manhattan Low. Precis som den större modellen kan den användas till allt möjligt – ved, magasin, böcker, kuddar … you name it. Fördelen med Manhattan Low är dock att den också går att använda som sidobord så att du får två möbler i en.
Manhattan Low är gjord i järn och betong, har måtten 24 x 30 x 60,5 cm och väger sina modiga 24 kilo. Den finns i två färger, Antracit och Vit (du får så klart välja färg om du vinner), och kan utrustas med hyllor precis som sin högre släkting. Värdet är 2 495 kr och för att tävla ska du svara på frågorna nedan i en kommentar innan midnatt i natt. Lycka till!

Husligheter's Xmas calendar – Röshults

Dagens tävlingsfrågor:

  1. Vem är formgivare till Röshults Flavor Luxe plate?
  2. Hur tänker du använda Manhattan Low om du vinner?

UPDATE: Tävlingen är avslutad, vinnare blev Mire (07:40). Du har mail!

Stort tack till Röshults som idag bidrar med 1 000 kronor till Husligheters insamling till förmån för Läkare utan gränser!
I år bidrar alla medverkande företag i julkalendern med en donation till Läkare utan gränser och alla intäkter från julkalendern går därför oavkortat till välgörenhet. För att få veta mer om kalendern, läs här, och om du själv vill bidra kan du skänka pengar här – stort tack för ditt bidrag!

Husligheter for charity 2013

***

Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av Röshults och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 2 495 kronor.

Translation: Today’s Xmas giveaway – only for Swedish readers though, sorry!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...